Referenties

Marcel

“Een aanrader”

24 jan, 2023
Uitstekende ervaring met Ed van de Bovenkamp en zijn medewerkers. Ons nieuwe toilet is prachtig geworden. Het advies in de showroom was goed, Ed denkt met je mee en geeft goede suggesties. Ook de uitvoering is strak en ze werken heel netjes. Je kan echt zien dat ze veel ervaring hebben. Aanrader dus.

 

Marco en Mariska Spelde

“Een waanzinning mooi eindresultaat”

25 nov, 2022
Na een nare ervaring met “een mannetje”, via schoonzus bij Ed terecht gekomen. Ed wond er geen doekjes om in welke staat onze badkamer verkeerde, maar het leek wel of hij door ons verhaal extra gemotiveerd was om er iets moois van te maken. En of dat gelukt is! Ed is een vriendelijke man, die enorm met je meedenkt en voor je door het vuur gaat. Door zijn oplettendheid waren onze tegels, waar ineens toch een langere levertijd op zat, toch nog snel in zijn bezit, en kon de renovatie zelfs nog eerder beginnen dan gepland. Ed heeft een team van vakmensen, Marcel en Kane hebben bij ons het meeste werk gedaan, slopen was in een dag gebeurd, en de volgende dag waren bijna alle leidingen al aangelegd. Marcel droeg ook ideeĆ«n aan waardoor het eindresultaat nog mooier is geworden dan de eerste planning. De stucadoor die bij ons kwam, ben helaas zijn naam vergeten, is echt een tovenaar. Alle wanden superstrak en waterpas, in een paar uurtjes, ongelooflijk. Ook werd er goed rekening gehouden met mijn wensen voor het lichtplan, en kreeg ik alle ruimte om daar zelf in mee te helpen. Ron en Harrie kwamen bij ons tegelen, en ook zij zijn ware vakmannen. Hun tip om zonder profielen te tegelen, want dat kon met onze tegels, is echt prachtig uitgepakt, en geeft heel veel rust aan het geheel. Binnen drie weken is onze badkamer veranderd van een ramp naar een plek met de uitstraling van een spa. Iedereen was elke dag stipt op tijd, en we werden door Ed prima op de hoogte gehouden van alle stappen en wie er wanneer zou komen. Iedereen was even vriendelijk en netjes, alles werd aan het einde van de werkdag weer keurig opgeruimd, en iedereen gaf goed en duidelijk aan wat er gedaan was en wat het advies was na elke stap. Kortom, een fantastische ervaring en een waanzinnig mooi eindresultaat! Wij raden Bovenkamp badkamers vanuit onze tenen aan !

 

G. Vos

“Chapeau”

11 nov, 2022
We waren blij dat ze weg waren. Het klinkt misschien onaardig, maar zo is het allerminst bedoeld. We waren blij dat we de badkamer konden gaan gebruiken. Gaandeweg de verbouwing werd het een mooi geheel, het sanitair en het werk dat de medewerkers van Bovenkamp lieten zien. Bij de keuze van het sanitair hadden we wel een idee hoe we het ongeveer wilden hebben, maar het advies van Ed Bovenkamp is voor ons waardevol geweest. Op het afgesproken moment stonden de mannen van Bovenkamp op de stoep om met hun werk te beginnen. Vriendelijk, deskundig en met de ambitie er iets moois van de maken. Dat is zeker gelukt. We zijn blij dan we nu van een kleine wat gedateerde badkamer zijn overgestapt op een mooie, nieuwe en ruimere. Chapeau voor Ed Bovenkamp en zijn medewerkers.

 

Gerard Rense & Hil Germanus

“Uitstekende communicatie”

19 aug, 2022
Professionele en zeer klantvriendelijke begeleiding met het uitzoeken voor de tegels en sanitair voor onze badkamer en toilet. Alles op de juiste manier geleverd , en het contact over een wijziging die we hadden bedacht , is adequaat op gereageerd en kon snel worden geregeld. Wij zullen jullie zeker aan iedereen aanbevelen.

 

Monique Kadota

“Superblij”

28 juli, 2022
Wat zijn wij blij met onze nieuwe badkamer! Goed contact vooraf met Ed waarbij wij superblij waren met het meedenken over het definitieve ontwerp. Marcel die tijdens de installatie kleine wijzigingen voorstelde waardoor de badkamer nog gebruikvriendelijker werd en tegelmannen Kevin en Harrie die ook met ons meedachten hoe de tegels het mooist uit zouden komen met de voegen en dit eerst lieten zien voordat er een tegel vastgelijmd werd. Super vakmannen. Ook wordt er supernetjes gewerkt , elke dag was de boel weer netjes opgeruimd als de mannen naar huis waren. Kort samengevat, goede communicatie, het meedenken met de klant, openstaan voor suggesties en het vakmanschap maakt dat wij zeker nog een keer gebruik zullen maken Bovenkamp Badkamers. Tot snel!

 

Jeroen en Emma

“Een 5-sterrenreview”

17 jul, 2022
Wij hebben onze badkamer en wc laten renoveren; en ook een kleine reparatie aan het tegelwerk van een extra badkamer laten verrichten plus de hal laten betegelen. Een hele klus dus! Wij zijn heel tevreden over het resultaat, dus zeker een 5-sterrenreview. Ed is een deskundige, betrouwbare en plezierige man. Komt afspraken na en denkt goed mee. In het proces waren er wat tegenslagen (verkeerde badkraan, tegels gebroken bij montage, uitval door ziekte) maar daar werd steeds een oplossing voor gezocht. Het project liep door externe omstandigheden wel wat uit de planning, maar ook daar heeft Ed alles aan gedaan om het op te lossen en in te lopen. Wij zijn steeds op de hoogte gehouden en daarom was dit geen enkel probleem. Wat wij met name erg fijn vonden was dat Ed vooraf goed heeft meegedacht en geadviseerd over bepaalde keuzes waar wij niet uitkwamen. We zijn meermaals langsgeweest in de showroom voor advies en hebben vooraf veel gemaild en gebeld voor de precieze keuzes. Daar voelden we ons soms best schuldig over, voor hoeveel voorwerk hij zonder mopperen voor ons verricht heeft. Dus daarvoor bedankt šŸ™‚ Ed is daarnaast een aardige man die ook duidelijk de leiding heeft en verantwoordelijkheid voelt voor het hele proces. Punten die wij aangaven werden altijd correct opgepakt. Enige verbeterpunt is het sloopwerk dat soms iets te enthousiast gebeurde, waardoor onbedoeld beschadigingen zijn opgetreden. Dit is misschien iets om vooraf helder te communiceren: wat mag kapot en wat niet. Ondanks dit puntje, misschien te wijten aan jeugdig enthousiasme en iets dat ook zeker niet bij alle medewerkers gebeurt, kijken wij tevreden terug op het proces. Speciale dank aan Harrie en Ron voor de perfecte plaatsing van onze – toch best wel – uitdagende tegeltjes. We zijn enorm blij met het mooie resultaat. En Marcel bedankt voor het meedenken bij veel puntjes die in het traject ineens ontstonden en waar we zelf geen duidelijk plan bij hadden. Dank jullie wel!

 

Franc Schafrat

“Super tevreden”

17 jun, 2022
Wij zijn super tevreden en super blij met het resultaat. Alles ging continue in goed overleg. Zeer betrouwbaar, professioneel en zeer klantvriendelijk.

 

Kevin Heideveld

“Top gewerkte badkamer”

1 juni, 2022
Super tevreden over eind resultaat. Top afgewerkt

 

Joop Jansen

“Nieuwe badkamer en toilet”

20 mei, 2022
Professionele mannen in dienst die heel vakbekwaam werken. Zeer tevreden over het plaatsen van nieuwe badkamer en toilet.

 

Familie Muis

“Prima communicatie en zorgvuldige monteurs”

24 feb, 2022
Wij hebben onze oude badkamer laten vervangen. Het resultaat is prachtig geworden. We zijn zeer te spreken over Bovenkamp Badkamers. Communicatie is prima, monteurs prettig en zorgvuldig. Een zeer net eindresultaat.

 

Floris Snippe

“Een aanrader”

24 jan, 2022
Ik heb mijn oude badkamer laten renoveren. Het resultaat is prachtig. Bovenkamp blinkt uit in zorgvuldig en precies werken. Over alle onderdelen en montages overleggen de vriendelijke monteurs. Ze proberen het werk zo schoon mogelijk achter te laten. De zakelijke en financiƫle afspraken worden stipt nagekomen. Meer en minderwerk wordt soepel geregeld. Aanrader.

 

C.S.M. van Daalen

“Alles is naar wens verlopen”

4 dec, 2021
In juli hadden wij badkamerspullen bij Sani Dump in Amersfoort gekocht maar nog geen installateur. Sani Dump raadde ons aan contact op te nemen met Ed vd Bovenkamp. Ik stuurde een mail en ik kreeg vrijwel direct een reactie, ondanks het feit dat hij op vakantie was. Direct na de vakantie een afspraak gemaakt; de badkamer kon al in november geplaatst worden. Ed kwam langs, nam de maten etc. op en de werkzaamheden konden begin november beginnen. Intussen contact via de app en de mail. Sindsdien is alles geheel naar wens verlopen. Op de afgesproken dag en tijd werd de afvalcontainer geplaatst, kwamen de slopers -die direct de hal en de trap afplakten-, en de dag erna werd het leidingwerk voorbereid. In totaal is onze badkamer -geheel naar wens- in 10 dagen gerenoveerd. Alle collega’s van Ed zijn vakmensen, werken keurig en houden zich aan de afspraken qua tijd etc.. Marcel heeft het meeste werk bij ons gedaan. Hij gaf prima advies. Ed zelf hebben we helaas niet meer gezien omdat hij corona kreeg maar ondanks dat heeft hij alles uitstekend voor ons geregeld.

 

Willem en Joke van Unen

“Beslist een aanrader”

3 dec, 2021
Een super bedrijf met allemaal vakmensen. Wij hebben onze badkamer boven en toilet beneden laten verbouwen, alles moest omgelegd worden en is naar tevredenheid uitgevoerd. Beslist een aanrader.

 

Marlien de Kruijf

“Het resultaat is prachtig”

29 nov, 2021
Wij bevelen Van de Bovenkamp Badkamers van harte aan! Ed en zijn mannen leveren goed en kundig vakwerk. Ze zijn flexibel en denken mee over de beste oplossing. Niet alleen voor de badkamer en toilet, maar ook over elektra, freeswerk, leidingwerk etc. En het belangrijkste: het resultaat is prachtig en van goede kwaliteit.

 

Hilly

“Renovatie van badkamer en toilet”

2 nov, 2021
Badkamer en toilet laten renoveren door Bovenkamp Badkamers. Vakkundige installateurs die goed werk leveren en met je meedenken. Heel tevreden met het eindresultaat!

 

Kristian Scheerhoorn

“Wat een vaklui!”

13 sep, 2021
Vanaf het eerste contact met Ed voelde het al goed. Wat een vaklui zijn dit. Niet alleen hebben ze bij ons een schitterende badkamer (met alles er op en er aan; bad, inloopdouche, toilet, vloerverwarming, verlaagd plafond met spotjes, stucwerk en tegels) en toilet gedaan. Maar ook in het hele huis de wanden gestuct en in de woonkamer het plafond.
Ed en zijn team denken met je mee en dragen ideeƫn aan waardoor het resultaat nog beter wordt. Iedere dag stipt op tijd aanwezig. En wanneer nodig lopen ze een paar stappen harder en kwamen zelfs terug in hun vakantie om het werk gereed te maken zodat wij heerlijk konden genieten. Bovenkamp badkamers is echt een aanrader!!!

 

Bianca van Riet

“Een fantastisch mooie badkamer”

30 aug, 2021
Ik ben super tevreden over Ed en zijn team. De heren waren beleefd en werkten ook keurig. Daar waar het bezorgbedrijf alle spullen en meubels gewoon op de straat had neergezet (achteraf gezien hadden zij alles in huis moeten neerzetten) hielpen de mannen mij met naar binnen tillen. Heel fijn. De communicatie verliep prettig en afspraken werden nagekomen. Ook het verpakkingsmateriaal van de meubels werd keurig afgevoerd. De medewerkers dachten ook goed mee. Dankzij Ed en zijn team genieten wij nu van een fantastisch mooie badkamer!

 

Gerry Ploeger

“Dik tevreden”

22 aug, 2021
Het eindresultaat is prachtig en de weg er naar toe heel plezierig! Heel snel de offerte en ook een strakke planning iedereen hield zich aan de afspraken! Vriendelijk en deskundige vakmensen en Ed van de Bovenkamp die alles onder controle had! Dik tevreden en geef dit adres graag door aan vrienden en bekenden.

 

Miriam Ferwerda

“Een dikke tien”

14 aug, 2021
Dikke dikke TIEN! Voor Ed en zijn team. Van amateur tekening van de badkamers en toiletten door mijzelf gemaakt naar een, dankzij Bovenkamp badkamers, nog veel mooier dan verwacht eindresultaat. De mensen van Ed denken goed mee en komen met goede suggesties om je badkamer nog mooier te maken. We kwamen wat gekke situaties tegen in het huis maar daar zijn allemaal oplossingen voor bedacht om toch tot het gewenste resultaat te komen. Ook was Bovenkamp badkamers ruim op tijd klaar zodat we ons nu alleen nog maar druk hoeven te maken over de verhuizing. De collega’s van Ed zijn zeer prettig in de omgang en beschaafde mensen (ook niet onbelangrijk gezien ze toch een aantal dagen in je huis rondlopen). Extra dank nog voor Jeroen, Harrie, Kevin en Peter voor het mooie resultaat. Ik kan iedereen Bovenkamp badkamers uit de grond van mijn hart aanbevelen.

 

Antoine en Bianca

“Twee badkamers en twee wc’s”

23 juli, 2021
Voor ons nieuwe huis hebben we Ed gevraagd om 2 badkamers en 2 wc’s te plaatsen. Toen we de sleutel kregen, hadden wij nog allerlei extra verzoeken zoals het verplaatsen en aanleggen van elektra. Het team van Ed heeft zelfs nog vloerverwarming laten aanleggen. De mannen denken mee, werken netjes en zijn flexibel. Wij zijn erg blij met het resultaat! Over een paar maanden krijgen wij een nieuwe keuken en de voorbereiding hiervoor, hebben we ook weer aan Ed gevraagd.

 

Umans

“Prettige communicatie”

7 jul, 2021
Het is twee weken vol verwachting en verlangen (af)wachten, maar dan heb je ook wat. Goed team van professionals met elk zijn eigen specialisatie. Nadeel was het vele stof wat bij het slopen vrij kwam. Dus tip: dek zelf uw spullen of ruimtes af die u (zoveel mogelijk) stofvrij wilt houden. Het eindresultaat is helemaal zoals voorgesteld. Ed is duidelijk in de communicatie, ook prettig.

 

Pieter en Wietske Posthuma

“Prettige samenwerking”

5 jul, 2021
Onze badkamer is geplaatst door Bovenkamp Badkamers. We zijn erg tevreden met het eindresultaat Ć©n met het hele proces er naar toe. De communicatie verliep snel, soepel en ze denken echt mee over opties en oplossingen. Ze werken netjes en het resultaat is fantastisch! Fijne mensen om over de vloer te hebben. Ook de planning was prima. De hele klus is ons, dankzij hen, erg meegevallen. Bedankt voor de mooie badkamer en de prettige samenwerking! We zullen jullie zeker aanbevelen!

 

Janny Kuijvenhoven en Marianne Woudstra Soest

“Droombadkamer”

3 jul, 2021
Goede informatie, fantastische mensen die alles uitvoeren en ook nog eens overleg tijdens het werk, zodat er altijd wat veranderd kan worden. Ieder doet zijn werk waarin hij gespecialiseerd is, maar er is onderling ook geregeld communicatie. Wij hebben een droombadkamer en als er dan toch nog wat zou zijn: altijd bellen zeggen ze. Daarnaast zijn ze allemaal aardig. Heerlijk om dit zo te mogen ervaren.

 

Daniƫl van den Hoek

“Resultaat mag er zijn”

29 jun, 2021
We hebben een badkamer, toilet en keuken aangeschaft bij Sanisale/Keukensale. Bovenkamp Badkamers heeft de badkamer- en toiletrenovatie netjes en vakkundig uitgevoerd en het voorbereidende leiding en stucwerk gedaan voor de keukenmontage. Het resultaat mag er zijn, wat een verschil met onze vorige badkamer! Fijn ook de afstemming tijdens de periode van de werkzaamheden.

 

Hilde

“Een aanrader”

21 jun, 2021
Dankzij de mannen van Bovenkamp badkamers hebben we een prachtige badkamer en 2 toiletten in ons nieuwbouwhuis. Ze denken mee in oplossingen en zijn voor zover wij kunnen beoordelen stuk voor stuk vakmannen. Ze nemen hun verantwoordelijkheid en leveren vakwerk. Ze werken netjes en ruimen zelf hun afval op. Kortom: een aanrader! Bedankt Ed, Marcel en Ron!

 

D. Annen

“Moeizaam”

13 mei, 2021
Vorig jaar afspraak gemaakt met Ed van de Bovenkamp over het uitvoeren van een aantal herstelwerkzaamheden in de badkamer. Op zijn verzoek tegels besteld. Na maanden geen contact te hebben kunnen krijgen, reageerde hij nav een geplaatste review. Hij had het druk en zou echt komen. Review verwijderd, want nieuwe afspraken gemaakt. Helaas zijn we 5 maanden verder en wederom niets meer gehoord en reageert hij wederom niet op appjes of voicemails. Vandaar nu toch maar weer de slechte review. Hij komt zijn afspraken niet na en laat simpelweg niets meer van zich horen. Wat ons betreft geen betrouwbare/professionele partij.

Reactie van Van de Bovenkamp:
Beste, ik heb inderdaad niets meer laten horen. U heeft de badkamer door iemand anders laten maken. Vervolgens heeft u een lekkage. Wilt u uw frustraties nou bij ons neer leggen?

 

Nathalie Strikt-van der Erve

“Goede communicatie”

5 mei, 2021
Wij hebben de Badkamer gekocht bij Baderie en is gemaakt door Bovenkamp badkamers. Zij hebben met veel zorg en netheid de badkamer gemaakt. Goede communicatie en vakkundige werkmedewerkers die met je meedenken.

 

C.Philipoom

“Super”

3 mei, 2021
Zeer goede ervaringen met alle medewerkers van Bovenkamp Badkamers. Vanaf het eerste contact tot het eind zijn ze vakkundig en professioneel bezig geweest. Zij komen ook met ideeƫn en advies als je er om vraagt. Ze werken ook zeer schoon en ruimen alles weer keurig op. Onze badkamer is een plaatje geworden. Ik zou dan ook iedereen deze vakmensen aanbevelen, sterker nog dat heb ik al meerdere malen gedaan. Super!!!

 

Wendy

“Badkamer en toilet renovatie”

21 mrt, 2021
Je kan wel merken dat dit vakmensen zijn. Ze geven goed advies, denken mee en gaan geen probleem uit de weg. Ik heb 1 toilet dus erg fijn dat daar rekening mee is gehouden en er na werktijd een werkend toilet in huis was. Zelfs met mijn katten werd rekening gehouden. Toen bleek dat na oplevering de douchekraan niet in orde was kon ik nog steeds op hun hulp rekenen.

Aanvulling ontvangen 22 maart 2021: Het ging om een badkamer en toilet renovatie. Zij hebben deze opdracht uitgevoerd. De benodigde spullen heb ik zelf geregeld en elders gekocht.

 

Van Rooijen

“Soepel”

19 mrt, 2021
Ze hebben bij ons het toilet en de badkamer verbouwd en het is prachtig geworden!! Onze complimenten voor iedereen mee er aan gewerkt heeft. De tegelzetter had een echt oog voor hoe de tegels gelegd moesten worden, alles werd altijd keurig opgeruimd aan het einde van de dag, alle montage werd keurig overlegd voor hoe en waar en er werd goed en flexibel mee gedacht. Deze verbouwing is echt heel soepel verlopen!

 

A.E. van Voorthuizen

“Enorm goede ervaring”

11 mrt, 2021
Wij hebben een badkamer gekocht van Baderie en is door Bovenkamp geplaatst. Dat is een enorm goede ervaring geweest. Met minimale overlast is er een maximaal resultaat neergezet. Nu kunnen wij alleen nog maar genieten van onze nieuwe badkamer!

 

Marlou

“We raden dit bedrijf zeker aan”

8 feb, 2021
Vorige week is onze badkamer opgeleverd en we zijn enorm blij met het resultaat. Binnen twee weken was de badkamer klaar. We werden goed geĆÆnformeerd over het proces en afspraken werden nagekomen. Ook bij oplevering werd alles netjes achtergelaten. Fijn hoe de vakmannen met ons meedachten en advies gaven. We raden dit bedrijf zeker aan!

 

Jan Lageweg

“Aanrader voor kwaliteit”

5 feb, 2021
Een zeer klantvriendelijk bedrijf dat meedenkt met de klant om steeds een optimale oplossing te zoeken voor je wensen. De instelling van alle medewerkers is werk te leveren dat aan de hoogste eisen moet voldoende. Nooit wordt er een consessie gedaan aan de tijd voor een optimaal resultaat. Dat daardoor de verbouwing wat langer duurt,neem ik graag voor lief. Een vakbekwaam bedrijf met superaardige medewerkers. Een aanrader als je voor kwaliteit gaat.

 

Liesbeth

“Binnen 2 weken de hele badkamer gerenoveerd”

22 jan, 2021
Hele goede vakmensen! Ze hebben binnen 2 weken de hele badkamer gerenoveerd. Werken heel netjes, duidelijk verstand van zaken. Het is een hele mooie badkamer geworden. Bovendien prettige mensen. Ik kan Bovenkamp Badkamer van harte aanbevelen!

 

Tanja Terlingen

“Heel tevreden”

21 jan, 2021
Wij hebben van een slaapkamer een badkamer laten maken en de oude douchecel netjes af laten werken. De medewerkers waren vakbekwaam, werkten heel netjes. Alles werd goed afgeplakt en na een werkdag werd er keurig opgeruimd. Vriendelijk en beleefd personeel. Meedenkend. Goede uitleg over de werkzaamheden die gedaan zijn. Goede communicatie over wie wanneer komt om wat te doen. Hoefde nergens achteraan te bellen. Goede coƶrdinatie en zicht houden op het geheel. Kortom wij zijn heel tevreden.

 

Johan Vis

“Zouden het weer doen”

9 jan, 2021
Naar aanleiding van een goede ervaring met dit bedrijf bij een collega hebben we hun gevraagd om een offerte uit te brengen. Ed is langs geweest en heeft goed advies gegeven. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Zijn medewerkers waren meedenkend en vriendelijk. Helaas was er wel een vergissing mbt tegels maar is opgelost. Zouden we weer met Bovenkamp n zee gaan? Jazeker!

 

Karen & Harry

“Professioneel en verstand van zaken”

25 dec, 2020
Onze vorige badkamer was aangelegd door starters, dus we weten hoe het ook kan zijn. Wat een verschil met deze heren. Heel professioneel en duidelijk verstand van zaken. Ze hebben heel netjes gewerkt, alles afgedekt en keurig opgeruimd aan het einde van de dag. Binnen 3 weken was de badkamer gestript en gerenoveerd, mooi afgewerkt met kitranden. Eindelijk loopt het bad leeg zoals het hoort! En het zijn ook hele gezellige mannen om koffie mee te drinken.

 

Fam. Gerth

“Badkamer en toilet renovatie”

12 dec, 2020
Op basis van ervaring van familie hebben wij gekozen voor v.d.Bovenkamp voor het renoveren van onze badkamer en toilet. Op de afgesproken startdatum werd begonnen met het slopen. De medewerkers ervaren wij als professionals. Ze weten wat ze doen en dachten continue met ons mee. Ze waren beleefd en ruimden de troep aan het eind van de dag netjes op. Zijn zeer tevreden met de planning en het uiteindelijke resultaat.

 

Kloppenberg

“Vakkundig”

11 dec, 2020
Wij zijn zeer tevreden over de vakkundigheid, service en vriendelijkheid van Bovenkamp badkamers. Bovenkamp heeft onze huidige badkamer gerenoveerd en een extra badkamer op zolder gerealiseerd. Dit is vlot gegaan, waar bij ze echt met je meedenken over de beste oplossing. Bovendien heeft Bovenkamp vakkundig en zeer vriendelijk personeel in dienst!

 

Petra de Visser

“Mooie badkamer en goed advies”

5 dec, 2020
Op advies van Ed bij Sanidump de badkamer gekocht, goed advies geweest: mooie badkamer en goed advies, zijn super tevreden over de adviezen, inbouwen van badkamer, ook kleine aanpassingen geen probleem. Ondanks het werk (cementen vloer maken, stuken, ed. e.d.) zag alles er netjes uit elke dag weer. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. Volgende keer weer Bovenkamp (niet alleen voor badkamers ontdekten we). Bedankt Ed en collega’s.

 

Karine van Assouw

“Droombadkamer”

25 nov, 2020
Wij hebben de badkamer door van Bovenkamp laten doen. Van het slopen van de oude badkamer tot en met de installatie van de accessoires. Het Volledige plaatje.
Zijn heel tevreden hoe alles is gegaan en geregeld. Er werd constant goed met ons overlegd en de planning was duidelijk en evt veranderingen in planning, werd ook altijd gecommuniceerd. Er werd hƩƩl netjes gewekt en aan het einde van de werkdag, ook alles netjes opgeruimd. Vloeren en trap bedekt met bescherming zodat die niet konden beschadigen. In drie weken een droombadkamer geworden.

 

Kirsten Kooistra

“Zeer tevreden”

21 nov, 2020
Wij hebben onze badkamer volledig laten renoveren door Bovenkamp Badkamers en wij zijn zeer tevreden over het werk wat opgeleverd is en raden het bedrijf zeker aan! Goeie en snelle communicatie en alle vragen werden duidelijk beantwoorden. Het persoon is erg vriendelijk en deskundig! Niks is afgeraffeld en alles is netjes afgewerkt. Na oplevering lekte de gootsteen een aantal druppels dit hebben we gemeld en de volgende dag kwam er direct iemand langs om het te maken. Daarnaast werden er ook goede tips gegeven.

 

John en Gerlinde Ayide

“Zeer tevreden”

10 nov, 2020
We zijn zeer tevreden over het product en zeker ook over het proces! Professionele vaklui die zeer vakkundig en met raad en daad de verbouwing hebben gerealiseerd. Onderlinge afstemming binnen Ed zijn team was top. Er werd zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. We bevelen deze vakmensen aan voor de verbouwing van de badkamer en keuken!

Werkzaamheden:
*badkamer en toilet gestript en opgebouwd
*keuken verbouwing

 

Annemarie

“Bovenkamp Badkamers”

10 nov, 2020
Wij hebben recent onze badkamer laten verbouwen door Bovenkamp badkamers en zijn heel enthousiast over dit bedrijf. Het zijn echte vakmensen die meedenken over het eindresultaat, en ze werken erg netjes!

 

Fam. Loohuizen

“Hele mooie badkamer”

5 nov, 2020
Tijdens de voorbespreking werd er al heel fijn meegedacht. Toen de mannen begonnen werd er waar nodig contact gezocht om te overleggen en werden er zo nodig goede suggesties gedaan. Daarnaast is er een hele mooie badkamer afgeleverd. We zijn erg tevreden.

 

Joke

“Zeker aanbevelen”

25 okt, 2020
We zijn zeer tevreden over de werkmannen die bij ons de gehele badkamer hebben geĆÆnstalleerd. Problemen worden doorgesproken en naar behoren opgelost. We kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

 

Wim en Esther Schotman

“Heel tevreden”

19 okt, 2020
Wij hebben dit najaar onze badkamer en onze wc’s laten renoveren. Wij hebben het sanitair gekocht bij Sani-dump en, op hun advies en mede naar aanleiding van goede ervaringen van onze buren, contact gezocht met Ed van de Bovenkamp. In drie weken tijd zijn badkamer en wc’s volledig gerenoveerd. Topkwaliteit, binnen het afgesproken budget en door vriendelijke en kundige vakmensen. Wij hebben drie weken in een vakantiehuis gezeten en tussendoor contact gehad met Ed over onze (aanvullende) wensen. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.

 

Els de Saegher

“Bedankt”

16 okt, 2020
Per toeval bij Ed terechtgekomen door de bedrijfsbus van Marcel . Bleek een voltreffer te zijn. De afgelopen weken hebben Ed en zijn team de badkamer geheel gestript en opnieuw opgebouwd. Stuk voor stuk vaklui die aan het werk waren. Niet domweg doen wat er op de tekening staat maar meedenken met de klant en goede adviezen geven. Zeer sterk in de communicatie en uitleg van verschillende mogelijkheden. Voorts zijn ze zeer prettig in de omgang, iedere dag begon met koffie en planning van de dag doornemen. Als je een goede aannemer zoekt is Ed beslist de beste. Bedankt jongens voor het realiseren van onze nieuwe badkamer.

 

Rene en Meret

“Echt heel goed”

15 okt, 2020
Via Nijhof in Baarn zijn wij in zee gegaan met Ed Bovenkamp en zijn fantastische team, om de badkamer te laten verbouwen. Wij zijn erg blij en tevreden met de prachtige badkamer die zij gerealiseerd hebben. Ed Bovenkamp en zijn team kwamen al hun afspraken na en er werd heel netjes gewerkt. We kunnen Ed Bovenkamp en zijn team echt aanraden!

 

Iris

“Pico bello”

7 okt, 2020
Heel plezierig werken met de mensen van Ed Bovenkamp badkamers. Hele goede tips en oplossingen. Bijvoorbeeld om de lampjes netjes weg te werken of een nis boven het toilet. En als er een probleem was , losten ze alles rustig en pico bello op!

 

Loes Wildeboer

“Vakwerk”

28 sep, 2020
De communicatie met van de Bovenkamp ging perfect. We hebben zelf spullen besteld bij Sanidump en het team van van de Bovenkamp heeft onze badkamer perfect afgeleverd, vakwerk. Heel blij mee, de foto zegt genoeg.

 

FFJ Stolker

“Zonder stress”

4 sep, 2020
Via Nijhof in Baarn zijn wij in contact gekomen met Ed van de Bovenkamp. Hij, zijn medewerkers, en de door hem ingeschakelde derden zijn op ons allemaal even netjes, accuraat, professioneel, meedenkend en creatief overgekomen. Alles perfect binnen tijdsplanning en budget. Die verbouwing is zo goed bevallen dat we aansluitend het hele benedenhuis (nieuwe achterpui, doorbreken tussenwanden, nieuwe keuken, tegelvloer en vloerverwarming) hebben laten doen; met dezelfde ervaring. Met zo’n aannemer is verbouwen ’n feest, ’n stressloos project.

 

Paul Vos

“Warm aanbevelen”

18 aug, 2020
We hebben voor Van de Bovenkamp gekozen omdat hij kwam kijken en precies de mogelijkheden aangaf voor onze kleine badkamer. Eerdere bezoek bij concurrenten leidden tot prachtige vooruitzichten net alsof onze badkamer een luxe spa kon worden. Ed hielp ons meteen uit deze onrealistische droom en kwam met slimme oplossingen. We hadden het idee: dit bedrijf verkoopt geen illusies, maar wel een goed ingerichte en mooie badkamer. We hebben alleen maar lof voor Ed en zijn team: altijd op tijd komen, heldere afspraken, meedenken en uiteindelijk een nog mooier resultaat dan op de tekening. We zullen dit bedrijf warm aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.

 

Robin Barkel

“Naar wens”

4 juli, 2020
Super tevreden zeer vriendelijke en deskundige vakmensen die met je meedenken en je van goede adviezen voorzien. Badkamer geheel naar wens gemaakt en afgewerkt.

 

Langelaar

“Zeker aanbevelen”

29 juni, 2020
Wij hebben Bovenkamp badkamers inmiddels al 2 keer ingeschakeld en niet omdat het de eerste keer misging, maar omdat het juist erg goed bevallen was. De eerste keer (badkamer en 2 toiletten) was in 2018 na de oplevering van onze nieuwbouwwoning. Ondanks dat een derde partij de tekening had gemaakt, heeft Bovenkamp Badkamers ons structureel betrokken bij alle aspecten van de bouw / installatie en konden we in de bouw nog veel keuzes maken. Bovenkamp denkt ook veel mee en maakt suggesties op basis van hun ruime ervaring. Niet opdringerig, maar gewoon adviserend. De tweede keer was begin dit jaar toen we met Bovenkamp Badkamers onze complete zolderverdieping hebben verbouwd (in samenwerking met Dunselman Bouw), inclusief dakkapel, 2 kamers, wasruimte, vliering en badkamer. Ook hier is Bovenkamp Badkamers flexibel, meedenkend, adviserend, geduldig en erg vriendelijk. De werkplekken worden ook netjes achtergelaten. Ik zou ze zeker aan iedereen aanbevelen.

 

Kees de Kruijf

“Blij mee”

20 juni, 2020
In de afgelopen weken heeft Van de Bovenkamp badkamers (Ed en zijn mensen) onze badkamer gerenoveerd. Harde werkers, prima vakmensen en plezierige mensen. We zagen behoorlijk op tegen de renovatie, maar het is ons uiteindelijk dankzij de manier waarop het gebeurde en door het uitstekende eindresultaat enorm meegevallen, heel goed bevallen zelfs. We zijn er blij mee, wat ons betreft is Van de Bovenkamp een aanrader.

 

Michael Jansen

“Resultaat”

14 juni, 2020
Zo te lezen zitten Ed, Harry, Ron en Marcel niet verlegen om goede reviews, en nu komt er ook weer Ć©Ć©ntje bij. Een uitzonderlijk team vakmannen en ook nog eens bijzonder prettige mensen om over de vloer te hebben. Als er Ć©Ć©n plek is in huis waar je veel ellende kunt veroorzaken, is het wel de badkamer. Na 16 jaar last te hebben gehad van zo’n slecht aangelegde badkamer, zijn wij via de Baderie bij Nijhof in Baarn in contact gebracht met Ed en zijn team. Alle (!) afspraken nakomen, goed advies geven, goed communiceren, geduldig zijn, oog hebben voor detail, snel en nog veel meer. Ed en zijn team doen het echt allemaal. Van het resultaat hebben we elke dag weer erg veel plezier. Onze grote dank mannen!

 

Pim en Henja

“Tevreden”

9 juni, 2020
Bij ons is tot volle tevredenheid het volgende gedaan.
– badkamer renovatie
– benedentoilet aanleggen
– keuken verbouwing incl plaatsing nieuwe keuken
– zolder: verbouwing en isolatie.
Wij zijn tevreden over kwaliteit van uitvoering , werkafspraken, meedenken over de uitvoering (tips), gemotiveerde medewerkers met diverse specialismen, open communicatie.

 

Eric en Jeanine Schaling

“Niets dan lof”

4 juni, 2020
De afgelopen weken heeft Ed met zijn collega’s hard gewerkt aan de renovatie van onze badkamer. Van alle eerder afgegeven referenties is niets gelogen. Het resultaat is geweldig. Een perfecte afwerking, goed overleg over de diverse opties van het zetten van de tegels, waarbij deskundig advies werd gegeven. Er werd direct overleg gepleegd om te voorkomen dat er iets gemonteerd zou worden op een andere wijze dan wij zouden willen. Het hele team werkte efficiĆ«nt en netjes. De afspraken werden stipt nagekomen en de oplevering was conform planning. Conclusie: NIETS DAN LOF VOOR BOVENKAMP BADKAMERS

 

M. Bakker

“Een aanrader”

29 mei, 2020
Ed heeft met team zojuist de compleet gerenoveerde badkamer opgeleverd. En we zijn zeer tevreden! Je merkt aan alles dat het vakmensen zijn, die je desgevraagd van een deskundig advies voorzien, maar toch ook heel goed luisteren naar de klant. Daarbij zijn ze bijzonder prettig in de omgang en wordt duidelijk en vaak gecommuniceerd. Ook als het een keer tegenzit. Zo bleken onze tegels te krom voor een mooi resultaat -wij zagen het in eerste instantie niet- maar door snel handelen, in samenwerking met leverancier, was er binnen 24 uur een juiste partij tegels. Een aanrader!

 

Carel Dieperink

“Keurig”

22 mei, 2020
Wij hebben door Ed en zijn team onze badkamer laten vervangen. Het resultaat is prachtig! Echt vakwerk en bovendien gedaan door echt prettige mensen! Afspraken werden keurig nagekomen en er werd actief ter plekke meegedacht. Kortom een aanrader!

 

Engelbert Torremans

“Geef ze een 10”

20 apr, 2020
Ed heeft samen met Marcel, Ron en Harry een heel goede renovatie van onze badkamer gedaan in de maand maart en april 2020. Het begon al goed met de goede en complete prijsopgave eind 2019. Ze dachten allemaal zeer proactief mee en door Bovenkamp hebben wij nu onze droom badkamer! Het ontwerp maken en de materialen uitzoeken hebben we bij Nijhof in Baarn gedaan. We zijn met Bovenkamp in contact gekomen via Nijhof woonwarenhuis omdat wij een enkel contact wilden voor de gehele renovatie. Dat pakte goed uit. Bij Bovenkamp zijn ze communicatief zeer vaardig en weten alles goed af te stemmen met de klant. Uiteindelijk gaat het toch om de uitvoering van het ontwerp. Elke ochtend dronken we een kopje koffie en namen we de werkzaamheden van die dag door alvorens de mannen begonnen. Afspraken werden nagekomen. Het was erg fijn om deze heren aan tafel te hebben zelfs tijden de corona tijd en ik geef ze een 10

 

Jan en Hanneke Schakelaar

“Aanrader”

20 apr, 2020
Zeer tevreden over renovatie en vernieuwing van onze badkamer in jaren dertighuis. Heel goed afspraken te maken, worden precies en nauwkeurig nagekomen. Goede communicatie, goede adviezen. Prettige omgangsvormen. Aanrader.

 

J Litjens

“Denkt goed mee”

23 mrt, 2020
Bovenkamp Badkamers heeft in onze nieuwbouwwoning een ouderbadkamer en een kinderbadkamer aangelegd, als ook de tegels gelegd in de hal. Het hele proces was transparant, Ed komt zijn afspraken meer dan na (ook bij de problemen die onvermijdelijk opkomen), denkt mee over de inrichting en het resultaat is fantastisch. Je ziet goed dat Ed door de beste badkamerzaken van Nederland wordt ingehuurd en het is heel fijn dat je met hem ook direct kunt werken. Hopelijk kunnen we nog lang genieten van de badkamers, maar mochten we verhuizen dan zouden we hem direct weer vragen.

 

ELSE

“Kies hiervoor”

11 mrt, 2020
Ed heeft samen met Harrie, Ron en Peter een fantastische installatie van onze badkamermeubels gedaan in de maand januari 2020. Ze dachten zeer proactief mee en door Bovenkamp hebben wij onze droom badkamer! Kies voor Bovenkamp Badkamers! Ze zijn communicatief zeer vaardig en weten alles goed af te stemmen met de klant. Door deze heren hebben wij nog aantal beslissingen om kunnen gooien waar we ze eeuwig dankbaar voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan meer spotjes aanschaffen, profielen gewisseld van wit naar zwart en de plaatsing van de kranen omgewisseld wat logischer was. Omdat onze spullen door andere leverancier niet op tijd werd geleverd of niet werd geleverd, dachten ze zelfs daarin proactief mee. Elke ochtend deden we een bakkie koffie en daarna spraken we onze wensen door en konden ze aan de slag. Afspraken werden nagekomen. Het was ontzettend gezellig om deze heren aan tafel te hebben en ik geef ze meer dan een 10! De prijs-kwaliteit verhouding is het echt waard. Zelfs het slopen gaf bijna geen rotzooi! Kortom kies voor Bovenkamp Badkamers!

 

SAPPHIRA HULS

“Supertevreden”

27 feb, 2020
Wanneer je een droombadkamer wenst moet je echt Bovenkamp Badkamers inschakelen! Supertevreden over het eindresultaat, het luisteren naar de individuele wensen en de prettige en snelle manier hoe ze te werk gaan.

 

OSCAR NOORLAG

“Heel tevreden”

23 feb, 2020
Prima aannemer voor badkamers! Onze oude badkamer is heel netjes vervangen door een team van specialisten, die deskundig overkwamen. Communicatie is prettig informeel. Er wordt allert gereageerd. Heel goed advies gekregen van het team. Dus een aanrader.

 

INGE EN PAUL

“Aanrader”

29 dec, 2019
Prima aannemer voor badkamers! Onze oude badkamer is heel netjes vervangen door een team van specialisten, die deskundig overkwamen. Communicatie is prettig informeel. Er wordt allert gereageerd. Heel goed advies gekregen van het team. Dus een aanrader.

 

FROUKJE EN HENK

“In Ć©Ć©n woord: geweldig!”

15 dec, 2019
Gezien onze super goede ervaringen bevelen wij Ed van de Bovenkamp en zijn team van harte aan. Allemaal deskundige vaklieden die met de klant meedenken, communiceren en afstemmen en die niets aan het toeval over laten. Het eindresultaat komt compleet overeen met onze vooraf gedroomde badkamer. Voor het hele team onze complimenten en dank!

Juli j.l. hadden we de indeling voor een nieuwe badkamer af. Het ging om een volledige renovatie; oude eruit, nieuwe erin. Ons plan met drie installateurs/leveranciers besproken en daarbij onze wensen gecompleteerd door alle componenten te kiezen. Dit leverde drie offertes op. Uiteindelijk kies je dan een installateur op basis van de gevoerde gesprekken, de referenties/reviews, de kosten en het vertrouwen c.q. je onderbuikgevoel. We kozen voor Ed van de Bovenkamp vooral omdat hij langs kwam, aanvullende ideeƫn had, helder communiceerde, transparant was in wat wel/niet kon en over de kosten.

In november is het werk in drie weken volgens plan uitgevoerd. Wat direct opvalt is dat alle medewerkers stuk voor stuk netjes werken en rekening houden met de spullen van en de leefbaarheid voor de klant. Achtereen volgens kwamen aan bod: totale sloop, nieuwe water aan- en afvoer leidingen, nieuwe elektra leidingen, nieuw plafond met spots, plaatsen inbouwreservoir toilet, constructie frame voor wanden met vakken, maken wanden, betegelen wanden, dekvloer aanbrengen, vloerverwarming en tegels leggen, schilderen stucwerk en tenslotte ophangen, aansluiten en afmonteren van de componenten (meubel, waskommen, kranen, spiegel, douches, toilet, radiator en verder alle accessoires). In totaal kwamen er zeven verschillen vaklieden langs. Allemaal met dezelfde klantgerichte instelling (top!) en communicatief (zeer gewaardeerd!). De planning werd keurig gehaald en daags erna werden twee kleine nazorg puntjes direct uitgevoerd. We zijn heel blij en zeer tevreden met onze nieuwe badkamer zoals door Van de Bovenkamp gerealiseerd.

 

STEFFENS

“Renovatie”

04 dec, 2019
Ed heeft bij ons de badkamer geheel naar onze zin gemaakt. Hij denkt mee en geeft, vanuit zijn ervaring, goed advies. Hij en zijn mannen hebben er een plaatje van gemaakt. Vooral de korte lijntjes en het snel antwoord krijgen op vragen waren een verademing. Wij zijn dermate content met zijn werk dat wij hem ook gevraagd hebben om ons toilet te renoveren.

 

EDWIN EN JANITA EVERS

“Zeer tevreden”

03 dec, 2019
We hebben onze badkamer gekocht bij sanidump en op aanraden van hem zijn we in contact gekomen met Ed van de bovenkamp, de offerte was zeer snel gemaakt en de afspraken waren duidelijk. Er werd netjes gewerkt door de mannen en de communicatie was prima. Ze dachten met ons mee en we zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.!

 

ANGELIQUE

“Prachtige badkamer”

27 nov, 2019
De jongens van Ed hebben een mooi stukje werk geleverd. Zij hebben mijn badkamer en toilet gerenoveerd. Het is prachtig geworden. Ze werken netjes, communiceren goed, denken mee en komen afspraken na. Ik raad Bovenkamp Badkamers zeker aan!

 

PAUL

“Van harte aanbevolen”

12 nov, 2019
Van harte aanbevolen! Heel blij met onze nieuwe badkamer. Zeer tevreden met zowel het team van Ed als de geleverde kwaliteit. Zeer professioneel, uitermate vriendelijk en hele goede adviezen. Wij moesten de indeling op het laatste moment aanpassen. Hier is flexibel mee omgesprongen. Wij genieten dagelijks van de nieuwe badkamer!

 

VAN OOSTENBRUGGE

“Zeker aan te raden”

24 okt, 2019
Bovenkamp heeft deze zomer in 2 weken onze badkamer uit 1969 geheel gerenoveerd. We zijn erg blij met het resultaat! Ze werken zeer netjes. Ik was bang voor veel stof en rommel maar alles was in 2 dagen gesloopt en nergens lag stof. Het zijn erg vriendelijke en hard werkende mensen. De communicatie verliep erg goed. Zeker aan te raden.

 

KIRSTI

“Viel mee”

22 okt, 2019
Super tevreden! Afgelopen september heeft Ed en zijn team mijn badkamer en toilet verbouwd. Ze werken zeer netjes, leveren kwaliteit, komen afspraken na, communiceren goed en denken mee. Iedere dag sta ik met veel plezier in mijn nieuwe badkamer. Ik zag op tegen de verbouwing. Maar het is mij 100% meegevallen! Ik had het veel eerder moeten doen.

 

MAAIKE

“Supertevreden”

3 jun, 2019
Ed en zijn collega’s hebben een nieuwe badkamer en wc bij ons geplaatst, binnen de vooraf aangegeven tijd. Ze werken snel en vakkundig, komen alle afspraken na en zijn gezellig om in huis te hebben. De communicatie verliep heel goed. We zijn supertevreden en raden Bovenkamp Badkamers dan ook van harte aan!

 

JAN EN TRUUS, ZEIST

“Aanbevolen”

3 jun, 2019
Van harte aanbevolen! De enthousiaste verhalen van een collega van Ć©Ć©n van ons brachten ons bij Bovenkamp Badkamers. En die verhalen bleken terecht. We zijn super tevreden over het meedenken, de tips, de vakbekwaamheid, de uitvoering, de communicatie, het prettige team van mensen. Onze kleine badkamer heeft een metamorfose ondergaan. Er is een aparte douche bij gekomen en hoewel de badkamer geen centimeter groter geworden, ervaren wij meer ruimte.

 

WOUTER KOK

“Geen verbeterpunten”

29 mei, 2019
Na ontwerp bij sani-dump in amersfoort bij Ed een offerte gevraagd, snel en duidelijke offerte gekregen. Gelijk bij eerste contact al goed gevoel over de werkwijze van Ed. Alles netjes en in goed overleg geplaatst, zeer fijne medewerkers die zeer vriendelijke en kundig zijn. Voor Ed en zijn team geen verbeterpunten kunnen bedenken gewoon erg goed en plezierig. Gekregen wat we hadden afgesproken zonder problemen of meerwerk.

 

MAIKEL BERENDSEN

“Aanbeveling”

18 mei, 2019
Op aanraden van mijn broer, die ook zijn badkamer en toilet heeft laten renoveren, zijn we bij Ed uitgekomen. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Vanaf het begin was het contact prettig en de hele verbouwing is volledig naar wens verlopen. Alle ingeschakelde mensen werken nauwgezet en netjes. En ook belangrijk; afspraken worden nagekomen. Qua tijd en afwerking. Kortom we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen Ed en zijn team van harte aanbevelen.

 

ROB STEUR

“Correct en netjes”

30 mrt, 2019
Wij hebben sanitair gekocht bij Sanidump en hebben samen met die leverancier een ontwerp voor de badkamer gemaakt. Vervolgens onder meer Ed van de Bovenkamp uitgenodigd een offerte te doen voor de sloop van de bestaande badkamer en de installatie van de nieuwe. Voor hem gekozen omdat zijn offerte niet alleen aantrekkelijk was, maar ook omdat hij zelf met goede aanvullende ideeĆ«n is gekomen. De uitvoering van het werk is in drie weken tijd (alles inclusief) bijzonder goed verlopen. Zeer correcte en netjes en zorgvuldig werkende collega’s. Inmiddels maken wij met veel genoegen gebruik van onze nieuwe badkamer!

 

LONNEKE NOTEBOOM

“Nieuwe badkamer”

29 mrt, 2019
Wij genieten met volle teugen van onze nieuwe badkamer, gemaakt door Ed van de Bovenkamp en zijn vriendelijke en deskundige mannen. Er werd heel netjes gewerkt, en waar nodig werd er overlegd en meegedacht. Wij zijn dan ook buitengewoon tevreden over het eind resultaat! Wij willen Ed en zijn mannen dan ook van harte aanbevelen.

 

G.D.BOS

“Helemaal tevreden”

29 mrt, 2019
Aanbevolen! Via Nijhof is door Bovenkamp bij ons een badkamer gerenoveerd en een nieuwe badkamer aangelegd. Prima werk, vlot en vakkundig en alleraardigste medewerkers die meedenken en niet te beroerd zijn extra klusjes mee te nemen. We zijn helemaal tevreden. Eigenlijk jammer dat we niet rechtstreeks bij hen terecht zijn gekomen!

 

HANS EN BRENDA

“Zeer tevreden”

7 mrt, 2019
Wij hebben door Ed onze badkamer en wc laten doen. Door het meedenken is de offerte een aantal keren aangepast. Tijdens het werk regelmatig contact gehad over het uit te voeren werk. Er wordt goed meegedacht en gezocht naar oplossingen. Vakkundig en aardig personeel dat goed op elkaar is ingespeeld. Zijn zeer tevreden over her resultaat.

 

Wim en Emma Zomer

“Goed bevallen”

25 feb, 2019
Ed van de Bovenkamp en zijn mannen hebben onze wc en badkamer super gerenoveerd. Ze zijn professioneel te werk gegaan en communiceren helder en to the point. Afspraken worden nagekomen en het uiteindelijke resultaat is fantastisch. Van harte aanbevolen!

 

Tjeerd Hansen

“Dikke aanrader”

19 feb, 2019
Ed heeft met zijn zeer vakkundige en vriendelijke crew een badkamer bij mij geĆÆnstalleerd. De heren zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben een mooie badkamer gefabriceerd. Zoals al gezegd is de ploed niet alleen vakkundig maar ook erg vriendelijk en bereid mee denken en advies te geven. Dikke aanrader dus!

 

Fam. A. Bouman

“Plezierig”

13 feb, 2019
De firma Bovenkamp heeft bij mijn schoonmoeder een nieuwe badkamer geplaatst. Ze hebben dit vlot netjes en heel mooi gedaan. Ik kan werkelijk geen op of aanmerking bedenken! Alles in een keer goed en de communicatie verliep soepel en zeer netjes! Fijn ook dat ze af en toe foto’s naar ons toe stuurden zodat wij mij schoonmoeder die op dat moment in het ziekenhuis lag op de hoogte konden houden. Al met al een hele plezierige samenwerking!

 

Cees Witteveen

“Van harte aanbevelen”

07 jan, 2019
Via een familielid kwamen we in contact met Bovenkamp badkamers voor de renovatie van onze badkamer, toilet en was/cv ruimte. Wij kunnen Ed en zijn ploeg van harte aanbevelen: ze leveren uitstekend werk, zijn plezierig in de omgang, komen hun afspraken na. Natuurlijk gaan er wel eens kleine dingen mis, maar dat wordt vlot hersteld.We zijn erg tevreden over het resultaat en genieten dagelijks met namen van onze supermooie badkamer!

 

Sabine

“Dikke aanrader”

29 dec, 2018
Via Nijhof zijn we in contact gekomen met dit bedrijf! Wat een geluk hebben wij gehad. Van slopen, stucen, tegelen, verven, installeren etc. Alles goed verlopen, ze denken mee, geven tips, overleggen goed, geven advies waar nodig en niet onbelangrijk, zijn zeer prettige en gezellige mensen om in huis te hebben… je hebt ze toch drie weken hele dagen over de vloer! En de badkamer en wc zijn prachtig geworden!! Kortom, een dikke, vette aanrader!!!

 

Bob Latten

“Hele klus”

6 dec, 2018
Een nieuwe keuken, twee badkamers renoveren, verlaging van een plafond + stuken. Een hele klus, maar met Ed van de Bovenkamp was het prima (samen)werken: betrouwbaar, kwalitatief prima, heldere communicatie en prettige vakmensen als personeel. En, belangrijk, als er al iets niet helemaal goed ging werd het opgelost zonder zeuren.

 

Hans & Ineke Huls

“Professioneel”

25 sep, 2018
Voor de noodzakelijke verbouwing van de badkamer met separate toiletruimte in ons appartement was het een vereiste, dat dit werk professioneel zou worden uitgevoerd, te meer daar dit met het nodige delicate sloopwerk gepaard zou moeten gaan. Vanaf de offertefase en planning ontstond een vertrouwensband welke bevestigd werd door de professionele uitvoering van het werk. Daarbij werden afwijkingen van het oorspronkelijke ontwerp met de nodige flexibiliteit aangepast. Bovenkamp Badkamers kunnen wij ten zeerste aanbevelen voor de verbouwing van uw (design) badkamer.

 

Marion Lutten Veltkamp

“Plezierig”

21 sep, 2018
Via Nijhof zijn wij in contact gekomen met Bovenkamp Badkamers. Vanaf het eerste moment bij inmeten tot en met de oplevering zijn de contacten heel plezierig verlopen. Er werd altijd snel en correct op vragen geantwoord en men kan goed met je meedenken. Afspraken zijn goed en tijdig nagekomen. De vakmensen die hier de badkamer hebben verbouwd waren aardig, correct en kundig. Voor ons is Bovenkamp Badkamers een bedrijf om aan te raden bij familie en vrienden.

 

Frits Kroese

“Badkamerverbouwing”

12 sep, 2018
We hebben onze badkamer helemaal laten verbouwen en zijn heel tevreden met het resultaat. De werkmensen zijn vakkundig, plezierig in de omgang en werken netjes. Wij kunnen Bovenkamp Badkamers van harte aanbevelen!

 

Arthur Jussen

“Blij”

23 aug, 2018
Wij zijn ongelofelijk blij met onze badkamer. Alles is perfect afgewerkt, het ziet er schitterend uit. Daarnaast was de communicatie met alle mensen binnen het bedrijf erg prettig: was er iets niet goed, dan werd gelijk gemeld wanneer en hoe dat opgelost zou worden. Het is een topbedrijf dat kwaliteit levert. We zouden er zo weer mee in zee gaan!

 

Edwin Berendsen

“Aanrader”

13 juli, 2018
We hebben de badkamer en het toilet geheel laten renoveren, alles naar volle tevredenheid. Er wordt flink meegedacht, tot aan de kleinste details aan toe. Plezierige, netjes werkende vaklui en strakke en duidelijke communicatie. Kortom: een aanrader!

 

Didi

“Prettig”

12 juli, 2018
In april 2018 heb ik de badkamer laten renoveren door Bovenkamp Badkamers. Goede service, prettig in omgang, leuke medewerkers, flexibel, altijd bereikbaar, komen afspraken goed na en netjes alles opgeruimd! Ik raad Bovenkamp badkamers zeer zeker aan!

 

Freerk Strikwerda

“Mooie badkamer”

10 juli, 2018
De badkamer afgelopen jaar laten renoveren door van de Bovenkamp. Helder overleg vooraf over de mogelijkheden en goed advies over de keuze van de materialen. Er werd in goed overleg efficiĆ«nt gepland en gewerkt, tijdens de bouw nauwelijks last gehad van stof door inzet van een goed werkend afzuigsysteem. De uitvoering is 100% volgens de afspraken verlopen. Mooie badkamer waarin ik dagelijks geniet van de perfecte afwerking:Ā het vakmanschap straalt er van af!

 

P. Schreurs

“Uitstekend”

8 juli, 2018
Badkamerbenodigdheden via hen gekocht en volledige badkamer in oud huis laten renoveren. Zeer deskundig, perfecte afwerking, sympathieke werknemers,alle afspraken nagekomen en heel erg goede communicatie tijdens de werkzaamheden!

 

Joan Baljet

“Prettig”

7 juli, 2018
Door Bovenkamp complete nieuwe badkamer laten installeren.

  • zeer vakbekwame kundige werkmannen met ieder zijn specialiteit ( electra, loodgieter , tegelzetter, schilder , timmerman)
  • efficiĆ«nt
  • zeer prettig in de omgang
  • snel accuraat
  • goed overleg tussen leverancier en uitvoering
  • na werkdag alles opgeruimd

Prettig en vakwerk!