Referenties

Jan Lageweg

“Aanrader voor kwaliteit”

5 feb, 2021
Een zeer klantvriendelijk bedrijf dat meedenkt met de klant om steeds een optimale oplossing te zoeken voor je wensen. De instelling van alle medewerkers is werk te leveren dat aan de hoogste eisen moet voldoende. Nooit wordt er een consessie gedaan aan de tijd voor een optimaal resultaat. Dat daardoor de verbouwing wat langer duurt,neem ik graag voor lief. Een vakbekwaam bedrijf met superaardige medewerkers. Een aanrader als je voor kwaliteit gaat.

 

Liesbeth

“Binnen 2 weken de hele badkamer gerenoveerd”

22 jan, 2021
Hele goede vakmensen! Ze hebben binnen 2 weken de hele badkamer gerenoveerd. Werken heel netjes, duidelijk verstand van zaken. Het is een hele mooie badkamer geworden. Bovendien prettige mensen. Ik kan Bovenkamp Badkamer van harte aanbevelen!

 

Tanja Terlingen

“Heel tevreden”

21 jan, 2021
Wij hebben van een slaapkamer een badkamer laten maken en de oude douchecel netjes af laten werken. De medewerkers waren vakbekwaam, werkten heel netjes. Alles werd goed afgeplakt en na een werkdag werd er keurig opgeruimd. Vriendelijk en beleefd personeel. Meedenkend. Goede uitleg over de werkzaamheden die gedaan zijn. Goede communicatie over wie wanneer komt om wat te doen. Hoefde nergens achteraan te bellen. Goede coördinatie en zicht houden op het geheel. Kortom wij zijn heel tevreden.

 

Johan Vis

“Zouden het weer doen”

9 jan, 2021
Naar aanleiding van een goede ervaring met dit bedrijf bij een collega hebben we hun gevraagd om een offerte uit te brengen. Ed is langs geweest en heeft goed advies gegeven. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Zijn medewerkers waren meedenkend en vriendelijk. Helaas was er wel een vergissing mbt tegels maar is opgelost. Zouden we weer met Bovenkamp n zee gaan? Jazeker!

 

Karen & Harry

“Professioneel en verstand van zaken”

25 dec, 2020
Onze vorige badkamer was aangelegd door starters, dus we weten hoe het ook kan zijn. Wat een verschil met deze heren. Heel professioneel en duidelijk verstand van zaken. Ze hebben heel netjes gewerkt, alles afgedekt en keurig opgeruimd aan het einde van de dag. Binnen 3 weken was de badkamer gestript en gerenoveerd, mooi afgewerkt met kitranden. Eindelijk loopt het bad leeg zoals het hoort! En het zijn ook hele gezellige mannen om koffie mee te drinken.

 

Fam. Gerth

“Badkamer en toilet renovatie”

12 dec, 2020
Op basis van ervaring van familie hebben wij gekozen voor v.d.Bovenkamp voor het renoveren van onze badkamer en toilet. Op de afgesproken startdatum werd begonnen met het slopen. De medewerkers ervaren wij als professionals. Ze weten wat ze doen en dachten continue met ons mee. Ze waren beleefd en ruimden de troep aan het eind van de dag netjes op. Zijn zeer tevreden met de planning en het uiteindelijke resultaat.

 

Kloppenberg

“Vakkundig”

11 dec, 2020
Wij zijn zeer tevreden over de vakkundigheid, service en vriendelijkheid van Bovenkamp badkamers. Bovenkamp heeft onze huidige badkamer gerenoveerd en een extra badkamer op zolder gerealiseerd. Dit is vlot gegaan, waar bij ze echt met je meedenken over de beste oplossing. Bovendien heeft Bovenkamp vakkundig en zeer vriendelijk personeel in dienst!

 

Petra de Visser

“Mooie badkamer en goed advies”

5 dec, 2020
Op advies van Ed bij Sanidump de badkamer gekocht, goed advies geweest: mooie badkamer en goed advies, zijn super tevreden over de adviezen, inbouwen van badkamer, ook kleine aanpassingen geen probleem. Ondanks het werk (cementen vloer maken, stuken, ed. e.d.) zag alles er netjes uit elke dag weer. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. Volgende keer weer Bovenkamp (niet alleen voor badkamers ontdekten we). Bedankt Ed en collega’s.

 

Karine van Assouw

“Droombadkamer”

25 nov, 2020
Wij hebben de badkamer door van Bovenkamp laten doen. Van het slopen van de oude badkamer tot en met de installatie van de accessoires. Het Volledige plaatje.
Zijn heel tevreden hoe alles is gegaan en geregeld. Er werd constant goed met ons overlegd en de planning was duidelijk en evt veranderingen in planning, werd ook altijd gecommuniceerd. Er werd héél netjes gewekt en aan het einde van de werkdag, ook alles netjes opgeruimd. Vloeren en trap bedekt met bescherming zodat die niet konden beschadigen. In drie weken een droombadkamer geworden.

 

Kirsten Kooistra

“Zeer tevreden”

21 nov, 2020
Wij hebben onze badkamer volledig laten renoveren door Bovenkamp Badkamers en wij zijn zeer tevreden over het werk wat opgeleverd is en raden het bedrijf zeker aan! Goeie en snelle communicatie en alle vragen werden duidelijk beantwoorden. Het persoon is erg vriendelijk en deskundig! Niks is afgeraffeld en alles is netjes afgewerkt. Na oplevering lekte de gootsteen een aantal druppels dit hebben we gemeld en de volgende dag kwam er direct iemand langs om het te maken. Daarnaast werden er ook goede tips gegeven.

 

John en Gerlinde Ayide

“Zeer tevreden”

10 nov, 2020
We zijn zeer tevreden over het product en zeker ook over het proces! Professionele vaklui die zeer vakkundig en met raad en daad de verbouwing hebben gerealiseerd. Onderlinge afstemming binnen Ed zijn team was top. Er werd zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. We bevelen deze vakmensen aan voor de verbouwing van de badkamer en keuken!

Werkzaamheden:
*badkamer en toilet gestript en opgebouwd
*keuken verbouwing

 

Annemarie

“Bovenkamp Badkamers”

10 nov, 2020
Wij hebben recent onze badkamer laten verbouwen door Bovenkamp badkamers en zijn heel enthousiast over dit bedrijf. Het zijn echte vakmensen die meedenken over het eindresultaat, en ze werken erg netjes!

 

Fam. Loohuizen

“Hele mooie badkamer”

5 nov, 2020
Tijdens de voorbespreking werd er al heel fijn meegedacht. Toen de mannen begonnen werd er waar nodig contact gezocht om te overleggen en werden er zo nodig goede suggesties gedaan. Daarnaast is er een hele mooie badkamer afgeleverd. We zijn erg tevreden.

 

Joke

“Zeker aanbevelen”

25 okt, 2020
We zijn zeer tevreden over de werkmannen die bij ons de gehele badkamer hebben geïnstalleerd. Problemen worden doorgesproken en naar behoren opgelost. We kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

 

Wim en Esther Schotman

“Heel tevreden”

19 okt, 2020
Wij hebben dit najaar onze badkamer en onze wc’s laten renoveren. Wij hebben het sanitair gekocht bij Sani-dump en, op hun advies en mede naar aanleiding van goede ervaringen van onze buren, contact gezocht met Ed van de Bovenkamp. In drie weken tijd zijn badkamer en wc’s volledig gerenoveerd. Topkwaliteit, binnen het afgesproken budget en door vriendelijke en kundige vakmensen. Wij hebben drie weken in een vakantiehuis gezeten en tussendoor contact gehad met Ed over onze (aanvullende) wensen. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.

 

Els de Saegher

“Bedankt”

16 okt, 2020
Per toeval bij Ed terechtgekomen door de bedrijfsbus van Marcel . Bleek een voltreffer te zijn. De afgelopen weken hebben Ed en zijn team de badkamer geheel gestript en opnieuw opgebouwd. Stuk voor stuk vaklui die aan het werk waren. Niet domweg doen wat er op de tekening staat maar meedenken met de klant en goede adviezen geven. Zeer sterk in de communicatie en uitleg van verschillende mogelijkheden. Voorts zijn ze zeer prettig in de omgang, iedere dag begon met koffie en planning van de dag doornemen. Als je een goede aannemer zoekt is Ed beslist de beste. Bedankt jongens voor het realiseren van onze nieuwe badkamer.

 

Rene en Meret

“Echt heel goed”

15 okt, 2020
Via Nijhof in Baarn zijn wij in zee gegaan met Ed Bovenkamp en zijn fantastische team, om de badkamer te laten verbouwen. Wij zijn erg blij en tevreden met de prachtige badkamer die zij gerealiseerd hebben. Ed Bovenkamp en zijn team kwamen al hun afspraken na en er werd heel netjes gewerkt. We kunnen Ed Bovenkamp en zijn team echt aanraden!

 

Iris

“Pico bello”

7 okt, 2020
Heel plezierig werken met de mensen van Ed Bovenkamp badkamers. Hele goede tips en oplossingen. Bijvoorbeeld om de lampjes netjes weg te werken of een nis boven het toilet. En als er een probleem was , losten ze alles rustig en pico bello op!

 

Loes Wildeboer

“Vakwerk”

28 sep, 2020
De communicatie met van de Bovenkamp ging perfect. We hebben zelf spullen besteld bij Sanidump en het team van van de Bovenkamp heeft onze badkamer perfect afgeleverd, vakwerk. Heel blij mee, de foto zegt genoeg.

 

FFJ Stolker

“Zonder stress”

4 sep, 2020
Via Nijhof in Baarn zijn wij in contact gekomen met Ed van de Bovenkamp. Hij, zijn medewerkers, en de door hem ingeschakelde derden zijn op ons allemaal even netjes, accuraat, professioneel, meedenkend en creatief overgekomen. Alles perfect binnen tijdsplanning en budget. Die verbouwing is zo goed bevallen dat we aansluitend het hele benedenhuis (nieuwe achterpui, doorbreken tussenwanden, nieuwe keuken, tegelvloer en vloerverwarming) hebben laten doen; met dezelfde ervaring. Met zo’n aannemer is verbouwen ’n feest, ’n stressloos project.

 

Paul Vos

“Warm aanbevelen”

18 aug, 2020
We hebben voor Van de Bovenkamp gekozen omdat hij kwam kijken en precies de mogelijkheden aangaf voor onze kleine badkamer. Eerdere bezoek bij concurrenten leidden tot prachtige vooruitzichten net alsof onze badkamer een luxe spa kon worden. Ed hielp ons meteen uit deze onrealistische droom en kwam met slimme oplossingen. We hadden het idee: dit bedrijf verkoopt geen illusies, maar wel een goed ingerichte en mooie badkamer. We hebben alleen maar lof voor Ed en zijn team: altijd op tijd komen, heldere afspraken, meedenken en uiteindelijk een nog mooier resultaat dan op de tekening. We zullen dit bedrijf warm aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.

 

Robin Barkel

“Naar wens”

4 juli, 2020
Super tevreden zeer vriendelijke en deskundige vakmensen die met je meedenken en je van goede adviezen voorzien. Badkamer geheel naar wens gemaakt en afgewerkt.

 

Langelaar

“Zeker aanbevelen”

29 juni, 2020
Wij hebben Bovenkamp badkamers inmiddels al 2 keer ingeschakeld en niet omdat het de eerste keer misging, maar omdat het juist erg goed bevallen was. De eerste keer (badkamer en 2 toiletten) was in 2018 na de oplevering van onze nieuwbouwwoning. Ondanks dat een derde partij de tekening had gemaakt, heeft Bovenkamp Badkamers ons structureel betrokken bij alle aspecten van de bouw / installatie en konden we in de bouw nog veel keuzes maken. Bovenkamp denkt ook veel mee en maakt suggesties op basis van hun ruime ervaring. Niet opdringerig, maar gewoon adviserend. De tweede keer was begin dit jaar toen we met Bovenkamp Badkamers onze complete zolderverdieping hebben verbouwd (in samenwerking met Dunselman Bouw), inclusief dakkapel, 2 kamers, wasruimte, vliering en badkamer. Ook hier is Bovenkamp Badkamers flexibel, meedenkend, adviserend, geduldig en erg vriendelijk. De werkplekken worden ook netjes achtergelaten. Ik zou ze zeker aan iedereen aanbevelen.

 

Kees de Kruijf

“Blij mee”

20 juni, 2020
In de afgelopen weken heeft Van de Bovenkamp badkamers (Ed en zijn mensen) onze badkamer gerenoveerd. Harde werkers, prima vakmensen en plezierige mensen. We zagen behoorlijk op tegen de renovatie, maar het is ons uiteindelijk dankzij de manier waarop het gebeurde en door het uitstekende eindresultaat enorm meegevallen, heel goed bevallen zelfs. We zijn er blij mee, wat ons betreft is Van de Bovenkamp een aanrader.

 

Michael Jansen

“Resultaat”

14 juni, 2020
Zo te lezen zitten Ed, Harry, Ron en Marcel niet verlegen om goede reviews, en nu komt er ook weer ééntje bij. Een uitzonderlijk team vakmannen en ook nog eens bijzonder prettige mensen om over de vloer te hebben. Als er één plek is in huis waar je veel ellende kunt veroorzaken, is het wel de badkamer. Na 16 jaar last te hebben gehad van zo’n slecht aangelegde badkamer, zijn wij via de Baderie bij Nijhof in Baarn in contact gebracht met Ed en zijn team. Alle (!) afspraken nakomen, goed advies geven, goed communiceren, geduldig zijn, oog hebben voor detail, snel en nog veel meer. Ed en zijn team doen het echt allemaal. Van het resultaat hebben we elke dag weer erg veel plezier. Onze grote dank mannen!

 

Pim en Henja

“Tevreden”

9 juni, 2020
Bij ons is tot volle tevredenheid het volgende gedaan.
– badkamer renovatie
– benedentoilet aanleggen
– keuken verbouwing incl plaatsing nieuwe keuken
– zolder: verbouwing en isolatie.
Wij zijn tevreden over kwaliteit van uitvoering , werkafspraken, meedenken over de uitvoering (tips), gemotiveerde medewerkers met diverse specialismen, open communicatie.

 

Eric en Jeanine Schaling

“Niets dan lof”

4 juni, 2020
De afgelopen weken heeft Ed met zijn collega’s hard gewerkt aan de renovatie van onze badkamer. Van alle eerder afgegeven referenties is niets gelogen. Het resultaat is geweldig. Een perfecte afwerking, goed overleg over de diverse opties van het zetten van de tegels, waarbij deskundig advies werd gegeven. Er werd direct overleg gepleegd om te voorkomen dat er iets gemonteerd zou worden op een andere wijze dan wij zouden willen. Het hele team werkte efficiënt en netjes. De afspraken werden stipt nagekomen en de oplevering was conform planning. Conclusie: NIETS DAN LOF VOOR BOVENKAMP BADKAMERS

 

M. Bakker

“Een aanrader”

29 mei, 2020
Ed heeft met team zojuist de compleet gerenoveerde badkamer opgeleverd. En we zijn zeer tevreden! Je merkt aan alles dat het vakmensen zijn, die je desgevraagd van een deskundig advies voorzien, maar toch ook heel goed luisteren naar de klant. Daarbij zijn ze bijzonder prettig in de omgang en wordt duidelijk en vaak gecommuniceerd. Ook als het een keer tegenzit. Zo bleken onze tegels te krom voor een mooi resultaat -wij zagen het in eerste instantie niet- maar door snel handelen, in samenwerking met leverancier, was er binnen 24 uur een juiste partij tegels. Een aanrader!

 

Carel Dieperink

“Keurig”

22 mei, 2020
Wij hebben door Ed en zijn team onze badkamer laten vervangen. Het resultaat is prachtig! Echt vakwerk en bovendien gedaan door echt prettige mensen! Afspraken werden keurig nagekomen en er werd actief ter plekke meegedacht. Kortom een aanrader!

 

Engelbert Torremans

“Geef ze een 10”

20 apr, 2020
Ed heeft samen met Marcel, Ron en Harry een heel goede renovatie van onze badkamer gedaan in de maand maart en april 2020. Het begon al goed met de goede en complete prijsopgave eind 2019. Ze dachten allemaal zeer proactief mee en door Bovenkamp hebben wij nu onze droom badkamer! Het ontwerp maken en de materialen uitzoeken hebben we bij Nijhof in Baarn gedaan. We zijn met Bovenkamp in contact gekomen via Nijhof woonwarenhuis omdat wij een enkel contact wilden voor de gehele renovatie. Dat pakte goed uit. Bij Bovenkamp zijn ze communicatief zeer vaardig en weten alles goed af te stemmen met de klant. Uiteindelijk gaat het toch om de uitvoering van het ontwerp. Elke ochtend dronken we een kopje koffie en namen we de werkzaamheden van die dag door alvorens de mannen begonnen. Afspraken werden nagekomen. Het was erg fijn om deze heren aan tafel te hebben zelfs tijden de corona tijd en ik geef ze een 10

 

Jan en Hanneke Schakelaar

“Aanrader”

20 apr, 2020
Zeer tevreden over renovatie en vernieuwing van onze badkamer in jaren dertighuis. Heel goed afspraken te maken, worden precies en nauwkeurig nagekomen. Goede communicatie, goede adviezen. Prettige omgangsvormen. Aanrader.

 

J Litjens

“Denkt goed mee”

23 mrt, 2020
Bovenkamp Badkamers heeft in onze nieuwbouwwoning een ouderbadkamer en een kinderbadkamer aangelegd, als ook de tegels gelegd in de hal. Het hele proces was transparant, Ed komt zijn afspraken meer dan na (ook bij de problemen die onvermijdelijk opkomen), denkt mee over de inrichting en het resultaat is fantastisch. Je ziet goed dat Ed door de beste badkamerzaken van Nederland wordt ingehuurd en het is heel fijn dat je met hem ook direct kunt werken. Hopelijk kunnen we nog lang genieten van de badkamers, maar mochten we verhuizen dan zouden we hem direct weer vragen.

 

ELSE

“Kies hiervoor”

11 mrt, 2020
Ed heeft samen met Harrie, Ron en Peter een fantastische installatie van onze badkamermeubels gedaan in de maand januari 2020. Ze dachten zeer proactief mee en door Bovenkamp hebben wij onze droom badkamer! Kies voor Bovenkamp Badkamers! Ze zijn communicatief zeer vaardig en weten alles goed af te stemmen met de klant. Door deze heren hebben wij nog aantal beslissingen om kunnen gooien waar we ze eeuwig dankbaar voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan meer spotjes aanschaffen, profielen gewisseld van wit naar zwart en de plaatsing van de kranen omgewisseld wat logischer was. Omdat onze spullen door andere leverancier niet op tijd werd geleverd of niet werd geleverd, dachten ze zelfs daarin proactief mee. Elke ochtend deden we een bakkie koffie en daarna spraken we onze wensen door en konden ze aan de slag. Afspraken werden nagekomen. Het was ontzettend gezellig om deze heren aan tafel te hebben en ik geef ze meer dan een 10! De prijs-kwaliteit verhouding is het echt waard. Zelfs het slopen gaf bijna geen rotzooi! Kortom kies voor Bovenkamp Badkamers!

 

SAPPHIRA HULS

“Supertevreden”

27 feb, 2020
Wanneer je een droombadkamer wenst moet je echt Bovenkamp Badkamers inschakelen! Supertevreden over het eindresultaat, het luisteren naar de individuele wensen en de prettige en snelle manier hoe ze te werk gaan.

 

OSCAR NOORLAG

“Heel tevreden”

23 feb, 2020
Prima aannemer voor badkamers! Onze oude badkamer is heel netjes vervangen door een team van specialisten, die deskundig overkwamen. Communicatie is prettig informeel. Er wordt allert gereageerd. Heel goed advies gekregen van het team. Dus een aanrader.

 

INGE EN PAUL

“Aanrader”

29 dec, 2019
Prima aannemer voor badkamers! Onze oude badkamer is heel netjes vervangen door een team van specialisten, die deskundig overkwamen. Communicatie is prettig informeel. Er wordt allert gereageerd. Heel goed advies gekregen van het team. Dus een aanrader.

 

FROUKJE EN HENK

“In één woord: geweldig!”

15 dec, 2019
Gezien onze super goede ervaringen bevelen wij Ed van de Bovenkamp en zijn team van harte aan. Allemaal deskundige vaklieden die met de klant meedenken, communiceren en afstemmen en die niets aan het toeval over laten. Het eindresultaat komt compleet overeen met onze vooraf gedroomde badkamer. Voor het hele team onze complimenten en dank!

Juli j.l. hadden we de indeling voor een nieuwe badkamer af. Het ging om een volledige renovatie; oude eruit, nieuwe erin. Ons plan met drie installateurs/leveranciers besproken en daarbij onze wensen gecompleteerd door alle componenten te kiezen. Dit leverde drie offertes op. Uiteindelijk kies je dan een installateur op basis van de gevoerde gesprekken, de referenties/reviews, de kosten en het vertrouwen c.q. je onderbuikgevoel. We kozen voor Ed van de Bovenkamp vooral omdat hij langs kwam, aanvullende ideeën had, helder communiceerde, transparant was in wat wel/niet kon en over de kosten.

In november is het werk in drie weken volgens plan uitgevoerd. Wat direct opvalt is dat alle medewerkers stuk voor stuk netjes werken en rekening houden met de spullen van en de leefbaarheid voor de klant. Achtereen volgens kwamen aan bod: totale sloop, nieuwe water aan- en afvoer leidingen, nieuwe elektra leidingen, nieuw plafond met spots, plaatsen inbouwreservoir toilet, constructie frame voor wanden met vakken, maken wanden, betegelen wanden, dekvloer aanbrengen, vloerverwarming en tegels leggen, schilderen stucwerk en tenslotte ophangen, aansluiten en afmonteren van de componenten (meubel, waskommen, kranen, spiegel, douches, toilet, radiator en verder alle accessoires). In totaal kwamen er zeven verschillen vaklieden langs. Allemaal met dezelfde klantgerichte instelling (top!) en communicatief (zeer gewaardeerd!). De planning werd keurig gehaald en daags erna werden twee kleine nazorg puntjes direct uitgevoerd. We zijn heel blij en zeer tevreden met onze nieuwe badkamer zoals door Van de Bovenkamp gerealiseerd.

 

STEFFENS

“Renovatie”

04 dec, 2019
Ed heeft bij ons de badkamer geheel naar onze zin gemaakt. Hij denkt mee en geeft, vanuit zijn ervaring, goed advies. Hij en zijn mannen hebben er een plaatje van gemaakt. Vooral de korte lijntjes en het snel antwoord krijgen op vragen waren een verademing. Wij zijn dermate content met zijn werk dat wij hem ook gevraagd hebben om ons toilet te renoveren.

 

EDWIN EN JANITA EVERS

“Zeer tevreden”

03 dec, 2019
We hebben onze badkamer gekocht bij sanidump en op aanraden van hem zijn we in contact gekomen met Ed van de bovenkamp, de offerte was zeer snel gemaakt en de afspraken waren duidelijk. Er werd netjes gewerkt door de mannen en de communicatie was prima. Ze dachten met ons mee en we zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.!

 

ANGELIQUE

“Prachtige badkamer”

27 nov, 2019
De jongens van Ed hebben een mooi stukje werk geleverd. Zij hebben mijn badkamer en toilet gerenoveerd. Het is prachtig geworden. Ze werken netjes, communiceren goed, denken mee en komen afspraken na. Ik raad Bovenkamp Badkamers zeker aan!

 

PAUL

“Van harte aanbevolen”

12 nov, 2019
Van harte aanbevolen! Heel blij met onze nieuwe badkamer. Zeer tevreden met zowel het team van Ed als de geleverde kwaliteit. Zeer professioneel, uitermate vriendelijk en hele goede adviezen. Wij moesten de indeling op het laatste moment aanpassen. Hier is flexibel mee omgesprongen. Wij genieten dagelijks van de nieuwe badkamer!

 

VAN OOSTENBRUGGE

“Zeker aan te raden”

24 okt, 2019
Bovenkamp heeft deze zomer in 2 weken onze badkamer uit 1969 geheel gerenoveerd. We zijn erg blij met het resultaat! Ze werken zeer netjes. Ik was bang voor veel stof en rommel maar alles was in 2 dagen gesloopt en nergens lag stof. Het zijn erg vriendelijke en hard werkende mensen. De communicatie verliep erg goed. Zeker aan te raden.

 

KIRSTI

“Viel mee”

22 okt, 2019
Super tevreden! Afgelopen september heeft Ed en zijn team mijn badkamer en toilet verbouwd. Ze werken zeer netjes, leveren kwaliteit, komen afspraken na, communiceren goed en denken mee. Iedere dag sta ik met veel plezier in mijn nieuwe badkamer. Ik zag op tegen de verbouwing. Maar het is mij 100% meegevallen! Ik had het veel eerder moeten doen.

 

MAAIKE

“Supertevreden”

3 jun, 2019
Ed en zijn collega’s hebben een nieuwe badkamer en wc bij ons geplaatst, binnen de vooraf aangegeven tijd. Ze werken snel en vakkundig, komen alle afspraken na en zijn gezellig om in huis te hebben. De communicatie verliep heel goed. We zijn supertevreden en raden Bovenkamp Badkamers dan ook van harte aan!

 

JAN EN TRUUS, ZEIST

“Aanbevolen”

3 jun, 2019
Van harte aanbevolen! De enthousiaste verhalen van een collega van één van ons brachten ons bij Bovenkamp Badkamers. En die verhalen bleken terecht. We zijn super tevreden over het meedenken, de tips, de vakbekwaamheid, de uitvoering, de communicatie, het prettige team van mensen. Onze kleine badkamer heeft een metamorfose ondergaan. Er is een aparte douche bij gekomen en hoewel de badkamer geen centimeter groter geworden, ervaren wij meer ruimte.

 

WOUTER KOK

“Geen verbeterpunten”

29 mei, 2019
Na ontwerp bij sani-dump in amersfoort bij Ed een offerte gevraagd, snel en duidelijke offerte gekregen. Gelijk bij eerste contact al goed gevoel over de werkwijze van Ed. Alles netjes en in goed overleg geplaatst, zeer fijne medewerkers die zeer vriendelijke en kundig zijn. Voor Ed en zijn team geen verbeterpunten kunnen bedenken gewoon erg goed en plezierig. Gekregen wat we hadden afgesproken zonder problemen of meerwerk.

 

MAIKEL BERENDSEN

“Aanbeveling”

18 mei, 2019
Op aanraden van mijn broer, die ook zijn badkamer en toilet heeft laten renoveren, zijn we bij Ed uitgekomen. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Vanaf het begin was het contact prettig en de hele verbouwing is volledig naar wens verlopen. Alle ingeschakelde mensen werken nauwgezet en netjes. En ook belangrijk; afspraken worden nagekomen. Qua tijd en afwerking. Kortom we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen Ed en zijn team van harte aanbevelen.

 

ROB STEUR

“Correct en netjes”

30 mrt, 2019
Wij hebben sanitair gekocht bij Sanidump en hebben samen met die leverancier een ontwerp voor de badkamer gemaakt. Vervolgens onder meer Ed van de Bovenkamp uitgenodigd een offerte te doen voor de sloop van de bestaande badkamer en de installatie van de nieuwe. Voor hem gekozen omdat zijn offerte niet alleen aantrekkelijk was, maar ook omdat hij zelf met goede aanvullende ideeën is gekomen. De uitvoering van het werk is in drie weken tijd (alles inclusief) bijzonder goed verlopen. Zeer correcte en netjes en zorgvuldig werkende collega’s. Inmiddels maken wij met veel genoegen gebruik van onze nieuwe badkamer!

 

LONNEKE NOTEBOOM

“Nieuwe badkamer”

29 mrt, 2019
Wij genieten met volle teugen van onze nieuwe badkamer, gemaakt door Ed van de Bovenkamp en zijn vriendelijke en deskundige mannen. Er werd heel netjes gewerkt, en waar nodig werd er overlegd en meegedacht. Wij zijn dan ook buitengewoon tevreden over het eind resultaat! Wij willen Ed en zijn mannen dan ook van harte aanbevelen.

 

G.D.BOS

“Helemaal tevreden”

29 mrt, 2019
Aanbevolen! Via Nijhof is door Bovenkamp bij ons een badkamer gerenoveerd en een nieuwe badkamer aangelegd. Prima werk, vlot en vakkundig en alleraardigste medewerkers die meedenken en niet te beroerd zijn extra klusjes mee te nemen. We zijn helemaal tevreden. Eigenlijk jammer dat we niet rechtstreeks bij hen terecht zijn gekomen!

 

HANS EN BRENDA

“Zeer tevreden”

7 mrt, 2019
Wij hebben door Ed onze badkamer en wc laten doen. Door het meedenken is de offerte een aantal keren aangepast. Tijdens het werk regelmatig contact gehad over het uit te voeren werk. Er wordt goed meegedacht en gezocht naar oplossingen. Vakkundig en aardig personeel dat goed op elkaar is ingespeeld. Zijn zeer tevreden over her resultaat.

 

Wim en Emma Zomer

“Goed bevallen”

25 feb, 2019
Ed van de Bovenkamp en zijn mannen hebben onze wc en badkamer super gerenoveerd. Ze zijn professioneel te werk gegaan en communiceren helder en to the point. Afspraken worden nagekomen en het uiteindelijke resultaat is fantastisch. Van harte aanbevolen!

 

Tjeerd Hansen

“Dikke aanrader”

19 feb, 2019
Ed heeft met zijn zeer vakkundige en vriendelijke crew een badkamer bij mij geïnstalleerd. De heren zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben een mooie badkamer gefabriceerd. Zoals al gezegd is de ploed niet alleen vakkundig maar ook erg vriendelijk en bereid mee denken en advies te geven. Dikke aanrader dus!

 

Fam. A. Bouman

“Plezierig”

13 feb, 2019
De firma Bovenkamp heeft bij mijn schoonmoeder een nieuwe badkamer geplaatst. Ze hebben dit vlot netjes en heel mooi gedaan. Ik kan werkelijk geen op of aanmerking bedenken! Alles in een keer goed en de communicatie verliep soepel en zeer netjes! Fijn ook dat ze af en toe foto’s naar ons toe stuurden zodat wij mij schoonmoeder die op dat moment in het ziekenhuis lag op de hoogte konden houden. Al met al een hele plezierige samenwerking!

 

Cees Witteveen

“Van harte aanbevelen”

07 jan, 2019
Via een familielid kwamen we in contact met Bovenkamp badkamers voor de renovatie van onze badkamer, toilet en was/cv ruimte. Wij kunnen Ed en zijn ploeg van harte aanbevelen: ze leveren uitstekend werk, zijn plezierig in de omgang, komen hun afspraken na. Natuurlijk gaan er wel eens kleine dingen mis, maar dat wordt vlot hersteld.We zijn erg tevreden over het resultaat en genieten dagelijks met namen van onze supermooie badkamer!

 

Sabine

“Dikke aanrader”

29 dec, 2018
Via Nijhof zijn we in contact gekomen met dit bedrijf! Wat een geluk hebben wij gehad. Van slopen, stucen, tegelen, verven, installeren etc. Alles goed verlopen, ze denken mee, geven tips, overleggen goed, geven advies waar nodig en niet onbelangrijk, zijn zeer prettige en gezellige mensen om in huis te hebben… je hebt ze toch drie weken hele dagen over de vloer! En de badkamer en wc zijn prachtig geworden!! Kortom, een dikke, vette aanrader!!!

 

Bob Latten

“Hele klus”

6 dec, 2018
Een nieuwe keuken, twee badkamers renoveren, verlaging van een plafond + stuken. Een hele klus, maar met Ed van de Bovenkamp was het prima (samen)werken: betrouwbaar, kwalitatief prima, heldere communicatie en prettige vakmensen als personeel. En, belangrijk, als er al iets niet helemaal goed ging werd het opgelost zonder zeuren.

 

Hans & Ineke Huls

“Professioneel”

25 sep, 2018
Voor de noodzakelijke verbouwing van de badkamer met separate toiletruimte in ons appartement was het een vereiste, dat dit werk professioneel zou worden uitgevoerd, te meer daar dit met het nodige delicate sloopwerk gepaard zou moeten gaan. Vanaf de offertefase en planning ontstond een vertrouwensband welke bevestigd werd door de professionele uitvoering van het werk. Daarbij werden afwijkingen van het oorspronkelijke ontwerp met de nodige flexibiliteit aangepast. Bovenkamp Badkamers kunnen wij ten zeerste aanbevelen voor de verbouwing van uw (design) badkamer.

 

Marion Lutten Veltkamp

“Plezierig”

21 sep, 2018
Via Nijhof zijn wij in contact gekomen met Bovenkamp Badkamers. Vanaf het eerste moment bij inmeten tot en met de oplevering zijn de contacten heel plezierig verlopen. Er werd altijd snel en correct op vragen geantwoord en men kan goed met je meedenken. Afspraken zijn goed en tijdig nagekomen. De vakmensen die hier de badkamer hebben verbouwd waren aardig, correct en kundig. Voor ons is Bovenkamp Badkamers een bedrijf om aan te raden bij familie en vrienden.

 

Frits Kroese

“Badkamerverbouwing”

12 sep, 2018
We hebben onze badkamer helemaal laten verbouwen en zijn heel tevreden met het resultaat. De werkmensen zijn vakkundig, plezierig in de omgang en werken netjes. Wij kunnen Bovenkamp Badkamers van harte aanbevelen!

 

Arthur Jussen

“Blij”

23 aug, 2018
Wij zijn ongelofelijk blij met onze badkamer. Alles is perfect afgewerkt, het ziet er schitterend uit. Daarnaast was de communicatie met alle mensen binnen het bedrijf erg prettig: was er iets niet goed, dan werd gelijk gemeld wanneer en hoe dat opgelost zou worden. Het is een topbedrijf dat kwaliteit levert. We zouden er zo weer mee in zee gaan!

 

Edwin Berendsen

“Aanrader”

13 juli, 2018
We hebben de badkamer en het toilet geheel laten renoveren, alles naar volle tevredenheid. Er wordt flink meegedacht, tot aan de kleinste details aan toe. Plezierige, netjes werkende vaklui en strakke en duidelijke communicatie. Kortom: een aanrader!

 

Didi

“Prettig”

12 juli, 2018
In april 2018 heb ik de badkamer laten renoveren door Bovenkamp Badkamers. Goede service, prettig in omgang, leuke medewerkers, flexibel, altijd bereikbaar, komen afspraken goed na en netjes alles opgeruimd! Ik raad Bovenkamp badkamers zeer zeker aan!

 

Freerk Strikwerda

“Mooie badkamer”

10 juli, 2018
De badkamer afgelopen jaar laten renoveren door van de Bovenkamp. Helder overleg vooraf over de mogelijkheden en goed advies over de keuze van de materialen. Er werd in goed overleg efficiënt gepland en gewerkt, tijdens de bouw nauwelijks last gehad van stof door inzet van een goed werkend afzuigsysteem. De uitvoering is 100% volgens de afspraken verlopen. Mooie badkamer waarin ik dagelijks geniet van de perfecte afwerking: het vakmanschap straalt er van af!

 

P. Schreurs

“Uitstekend”

8 juli, 2018
Badkamerbenodigdheden via hen gekocht en volledige badkamer in oud huis laten renoveren. Zeer deskundig, perfecte afwerking, sympathieke werknemers,alle afspraken nagekomen en heel erg goede communicatie tijdens de werkzaamheden!

 

Joan Baljet

“Prettig”

7 juli, 2018
Door Bovenkamp complete nieuwe badkamer laten installeren.

  • zeer vakbekwame kundige werkmannen met ieder zijn specialiteit ( electra, loodgieter , tegelzetter, schilder , timmerman)
  • efficiënt
  • zeer prettig in de omgang
  • snel accuraat
  • goed overleg tussen leverancier en uitvoering
  • na werkdag alles opgeruimd

Prettig en vakwerk!